roken en gewrichtsaandoeningen

Stoppen met roken

Ontdek hoe hypnose je kan helpen bij het stoppen met roken. Ontsnap aan de greep van nicotine en leef een gezonder, rookvrij leven.  Lees verder

Quantum healing hypnose

Ontdek de grensverleggende mogelijkheden van Quantum Healing Hypnose. Laat het onderbewustzijn healen en transformeren voor diepgaande heling.  Lees verder.

hypnose mespelare

Zelfhypnose

Leer zelfhypnose voor innerlijke rust en groei. Ontdek krachtige technieken om jezelf te transformeren en je doelen te bereiken. Begin jouw reis vandaag!  Lees verder.

buikvet verminderen

Vermageren

Ontdek de effectieve manier om af te vallen met hypnose. Doorbreek slechte eetgewoonten en bereik je ideale gewicht met onze gepersonaliseerde sessies.  Lees verder.

Virtuele maagband

Virtuele maagband

Ontdek de virtuele maagband op onze hypnosewebsite. Een veilige en effectieve manier om gewicht te verliezen zonder operatie. Begin jouw reis naar een gezonder gewicht vandaag nog!  Lees verder.

Intermiting fasting

Intermittent fasting

Ontdek hoe hypnose jou kan ondersteunen bij intermittent fasting. Verbeter je discipline en bereik je gezondheidsdoelen met onze begeleiding.  Lees verder.

Burn-out

Ontdek hoe hypnose kan helpen bij herstel van burn-out. Leer stress reduceren, zelfzorg verhogen en veerkracht opbouwen voor een gebalanceerd leven.  Lees verder.

Slaapproblemen

Verbeter je slaap met hypnose. Ontdek natuurlijke manieren om slaapproblemen aan te pakken en geniet van diepe, herstellende rust elke nacht.  Lees verder.

Vliegangst

Overwin vliegangst met hypnose. Ontdek hoe je angsten transformeert tot ontspanning en geniet weer van vliegreizen zonder stress. Bereid je voor op een zorgeloze reis!  Lees verder.

Zelfvertrouwen

Boost je zelfvertrouwen met hypnose. Ontdek hoe je negatieve overtuigingen kunt vervangen en zelfliefde kunt cultiveren.  Lees verder.

Bedplassen

Ontdek hoe hypnose bedplassen bij kinderen en volwassenen kan helpen overwinnen. Verbeter slaapkwaliteit en zelfvertrouwen. Een droge nacht is mogelijk!  Lees verder.

Fobieën

Overwin fobieën met hypnose. Leer angsten loslaten en herwin controle over je leven. Ontdek een nieuwe wereld van vrijheid en zelfvertrouwen.  Lees verder.

Faalangst

Overwin faalangst met hypnose. Ontdek hoe je zelfvertrouwen vergroot en angst omzet in succes. Bereik je doelen zonder belemmeringen.. Lees verder.

hypnose therapie Sint-Lievens-Houtem

Regressietherapie

Ontdek de kracht van regressietherapie met hypnose. Verken vorige levens, genees traumatische ervaringen en bevrijd jezelf van emotionele blokkades.  Lees verder.

Nagelbijten

Bevrijd jezelf van nagelbijten met hypnose. Ontdek hoe je onbewuste gewoonten transformeert en geniet van mooie, gezonde nagels.  Lees verder.  

hypnosebalans

Rapid Transformational Therapy (Rtt)

Ervaar snelle transformatie met RTT. Ontdek hoe deze krachtige hypnotherapie methode je helpt bij het overwinnen van obstakels en het bereiken van je doelen.  Lees verder.

pesten op school

Pesten

Stop pesten met hypnose. Leer omgaan met negatieve ervaringen, versterk je zelfvertrouwen en breek de cyclus van intimidatie.  Lees verder.

lichamelijke klachten stress

Stress

Beheers stress met hypnose. Ontdek technieken om kalmte te vinden, veerkracht te vergroten en een gebalanceerd leven te leiden.  Lees verder.

Tandarts

Overwin tandartsangst met hypnose. Transformeer angst tot ontspanning voor een stressvrij bezoek. Zet de eerste stap naar een gezonde glimlach!  Lees verder.

hypnose technieken Schoonaarde

Tinnitus

Beheers tinnitus met hypnose. Ontdek manieren om de last te verminderen en innerlijke rust te herstellen voor een leven zonder storende geluiden.  Lees verder.

Spreekangst

Overwin spreekangst met hypnose. Leer om zelfverzekerd en effectief te communiceren. Ontdek vrijheid in spreken en straal zelfvertrouwen uit op elk podium.  Lees verder.

Ethische richtlijnen:

Alle informatie die tijdens een consult wordt gedeeld, blijft strikt vertrouwelijk tussen de therapeut en de cliënt. Het welzijn van de cliënt staat altijd voorop, en hun autonomie en keuzevrijheid worden te allen tijde gerespecteerd.

Mijn benadering richt zich uitsluitend op het therapeutische en helende aspect van hypnose, waarbij ik me nadrukkelijk distantieer van sensatiegerichte toepassingen. Hypnose zal niet worden toegepast als het gedrag, het uiterlijk of de antwoorden van de cliënt erop wijzen dat medische hulp van een arts, psychiater of psycholoog vereist is. In dergelijke gevallen zal hypnotherapie alleen plaatsvinden na een grondig onderzoek en met de goedkeuring van de betreffende arts, psychiater of psycholoog.

Hypnotherapie wordt uitsluitend toegepast binnen de vakgebieden waarin ik ben opgeleid. Als hypnotherapeut ben ik niet bevoegd om diagnoses te stellen of medische behandelingen uit te voeren. Het is van belang te benadrukken dat hypnotherapie nooit een vervanging kan zijn voor noodzakelijke medische zorg, ingrepen of professionele psychologische begeleiding, maar het kan wel een verantwoordelijke aanvulling zijn.